Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
05.12.2018

UTI participă la extinderea și modernizarea Aeroportului Suceava

UTI Grup a semnat recent contractul pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri al Aeroportului Suceava, în asociere cu Construcții Napoca (lider de asociere) și Geo Arc (Proiectant General).

Contractul, în valoare 12,6 milioane de lei fără TVA, va fi realizat în 15 luni, din care trei de pro­iectare și 12 de execuție.

În cadrul proiectului, UTI va elabora Proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru instalațiile de curenți slabi și va realiza toate instalațiile și sistemele care vor asigura funcționarea terminalului aeroportuar (electrice, sanitare, HVAC, curenți slabi), inclusiv instalațiile și sistemul de transport al bagajelor.

Pe parcursul lucrărilor, UTI va acorda asistență tehnică la punerea în funcțiune și testarea echipamentelor și instalațiilor menționate și va asigura instruirea personalului beneficiarului care va exploata aceste sisteme.

Proiectul vizează transformarea aeroportului sucevean, care asigura până în prezent doar curse interne, într-un aeroport internațional care respectă standardele internaționale privind regulile de securitate aeroportuară, contribuind astfel la dezvoltarea traficului aerian din regiune.

Mai multe informații despre acest subiect aici.