Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
07.12.2015

Conferința de finalizare a proiectului POSDRU/165/6.2/S/141123 – Dezvoltarea unui parteneriat multiregional pentru educație și formare

UTI GRUP și partenerii – PRIMĂRIA SNAGOV, PRIMĂRIA TELEGA, GENIUS HUB S.R.L., CIVIL CONSULT S.R.L. – anunță conferința de finalizare a proiectului POSDRU/165/6.2/S/141123 – Dezvoltarea unui parteneriat multiregional pentru educație și formare.

Aceasta se va desfășura în data de 08.12.2015, în București, la Rin Grand Hotel (Str. Vitan Bârzești nr. 7 D ), începând cu ora 16:00, și va avea ca obiectiv prezentarea activităților și rezultatelor proiectului.

Conferința are ca obiectiv prezentarea activităților și rezultatelor proiectului, care a demarat în luna mai 2014 şi al cărui scop principal a fost acela de a creşte capacitatea de menținere și/sau integrare pe piața muncii a persoanelor defavorizate, de a elimina barierele discriminatorii pe criterii de origine etnică şi dizabilitate și de a contribui la crearea condițiilor optime pentru accesul egal pe piața muncii a persoanele din grupul țintă.

Prin cursurile organizate, proiectul a militat pentru schimbarea percepţiilor legate de publicul ţintă – persoane cu dizabilități, persoane de etnie romă, persoane care au părăsit sistemul instituțional de protecție a copilului, din 4 regiuni de dezvoltare (București-Ilfov, Vest, Centru, Nord-Vest), prin facilitarea accesului la locurile de muncă a cât mai multor persoane, indiferent de mediul din care provin, rural sau urban.

Proiectul POSDRU/165/6.2/S/141123 – Dezvoltarea unui parteneriat multiregional pentru educație și formare este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6, Domeniul major de intervenție 6.2 “Îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”.

Manager de Proiect: Bogdan Maxim
http://uti.eu.com/posdru-parteneriat-regional/
e-mail: posdru@uti.eu.com