Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
03.12.2015

Conferința de închidere a proiectului POSDRU/165/6.2/S/141145 – Centru multiregional de calificare în meserii pentru grupuri vulnerabile

Vineri 4 decembrie 2015, va fi organizată conferința de închidere a proiectului POSDRU/165/6.2/S/141145 – Centru multiregional de calificare în meserii pentru grupuri vulnerabile, implementat de UTI Grup, în calitate de Beneficiar, și partnerii Primăria Snagov, Genius Hub SRL, Civil Consult SRL.

Conferința va avea ca obiectiv prezentarea activităților și rezultatelor proiectului, al cărui scop principal a fost de a contribui la eliminarea practicilor discriminatorii bazate pe criterii de gen, origine etnică, dizabilități, vârstă și de a contribui la crearea condițiilor optime pentru accesul egal pe piața muncii a persoanele din grupul țintă. Grupul țintă a acoperit 4 regiuni de dezvoltare (București-Ilfov, Vest, Centru, Nord-Vest), fiind alcătuit din persoane vulnerabile – persoane cu dizabilități, persoane de etnie romă, persoane care au părăsit sistemul instituțional de protecție a copilului.

“Persoanele vulnerabile au dificultăți reale de integrare, iar rolul nostru, al partenerilor în acest proiect, a fost de a le da posibilitatea de a urma cursuri de formare profesională care să le ofere șanse egale pe piața muncii. Cursurile de calificare organizate au asigurat dobândirea sau diversificarea competenţelor profesionale ale persoanelor participante, aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea integrării sau reintegrării pe piaţa forţei de muncă”, declară Bogdan Maxim, Managerul proiectului.
Conferința va fi organizată în data de 04.12.2015, la Brașov, Hotel Cubix (Bdul. Saturn, nr. 47), începând cu ora 16.00.

Proiectul POSDRU/165/6.2/S/141145 – Centru multiregional de calificare în meserii pentru grupuri vulnerabile a vizat dezvoltarea capacităților și abilităților tinerilor și adulților, aparținând grupurilor vulnerabile din regiunea București-Ilfov, Vest, Centru, Nord-Vest, în vederea creșterii șanselor de integrare pe piața muncii.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” – „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 6, Domeniul major de intervenție 6.2 “Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”.

Persoană de contact: Bogdan Maxim, Manager de proiect
e-mail: posdru@uti.eu.com
website: http://uti.eu.com/posdru-centru-multiregional