Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
27.11.2015

Invitaţie la conferința de finalizare a proiectului POSDRU Centru multiregional de calificare în meserii pentru grupuri vulnerabile

S.C UTI Grup SA, beneficiar al proiectului POSDRU/165/6.2/S/141145 – Centru multiregional de calificare în meserii pentru grupuri vulnerabile, are plăcerea să vă invite la Conferinţa de închidere a proiectului, care se va desfăşura în data de 4 decembrie 2015 la Hotel Cubix, Brașov (Bdul. Saturn, nr. 47), începând cu ora 16.00.

Proiectului a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi a fost implementat în parteneriat cu Primăria Snagov, Genius Hub SRL, Civil Consult SRL.

Proiectul a vizat dezvoltarea capacităților și abilităților tinerilor și adulților aparținând grupurilor vulnerabile din regiunile București-Ilfov, Vest, Centru, Nord-Vest prin cursuri de calificare profesională, în vederea creșterii șanselor de integrare pe piața muncii. Proiectul a vizat eliminarea practicilor discriminatorii bazate pe criterii de gen, origine etnică, dizabilități, vârstă și a contribuit într-o manieră activă la crearea condițiilor optime pentru accesul egal pe piața muncii a persoanelor din grupul țintă.