Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
24.09.2021

Studiu de caz: UTI – Construirea unui program eficient de conformitate

Stabilirea obiectivului de a obține certificarea ISO 37001 a fost declanșatorul implementării unui program de conformitate și etică menit să crească gradul de conștientizare în cadrul companiei și să intensifice măsurile de prevenție a actelor cu risc de corupție.

Angajamentul companiei față de integritate și practici de afaceri etice au fost întotdeauna fundamentul  succesului UTI. Valorile noastre – Integritatea, Încrederea, Responsabilitatea și Excelența – sunt fundamentale pentru cine suntem și ceea ce facem și ne-am desfășurat întotdeauna activitatea în conformitate cu principiile etice și cu respectarea tuturor legilor naționale și internaționale.

Implementarea standardului ISO:37001 are beneficii multiple pentru Grupul UTI: consolidarea reputației şi a încrederii, atragerea unor parteneri strategici care solicită existența unor standarde anti-mită recunoscute și certificate la nivel internațional, protejarea companiei în cazul unor anchete şi reducerea riscului angajării răspunderii penale a persoanei juridice în cazul unor incidente, consolidarea culturii organizaționale şi descurajarea comportamentelor ne-etice sau ilegale.

Descarcă studiul de caz realizat de MSECB despre procesul de certificare ISO 37001 al companiilor UTI.