Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Cine suntem

Conformitate

UTI și angajații săi respectă, în procesele de business, cele mai ridicate nivele de conformitate, ca element cheie al strategiei noastre de afaceri.

Nu tolerăm corupția. Eforturile noastre continue de a crește transparența ne permit să prevenim consecințele nocive ale corupției asupra activităților noastre, deoarece aceasta creează competiție incorectă și pune în pericol calitatea produselor și serviciilor noastre, precum și integritatea angajaților noștri.

UTI nu tolerează practicile corupte. Toți angajații UTI au responsabilitatea de a respecta legile naționale și internaționale pentru a evita orice act de corupție.

Spălarea de bani este strict interzisă și refuzăm categoric să dezvoltăm relații de afaceri cu părți terțe care se implică în activități de business ilegale. Respectăm legile locale care previn activități de spălare de bani.

UTI nu derulează afaceri cu entități sau persoane fizice care au fost implicate sau care au susținut activități criminale sau teroriste.

UTI respectă cele mai înalte standarde de comportament etic prin combaterea și contracararea mitei în toate țările în care implementează proiecte. 4 dintre cele mai importante companii ale Grupului UTI (UTI Facility Management, certSIGN, Trident Servicii și Mentenață și UTI Grup) sunt certificate conform ISO 37001:2016 (Sistemul Internațional de Management Anti-Mită), care confirmă aplicarea celor mai înalte standarde de integritate.

Raportarea incidentelor de integritate

Orice sesizare referitoare la posibile încălcări ale normelor anticorupție poate fi trimisă la compliance@uti.eu.com. Toate sesizările primite sunt investigate cu atenție și sunt luate măsuri corective în conformitate cu legislația națională aplicabilă și cu reglementările interne ale companiei.