Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Cine suntem

Etică

Reputația noastră este critică pentru relațiile de afaceri pe care le dezvoltăm și este unul dintre cele mai importante bunuri ale companiei, pe care ne dorim să îl protejăm și să-l îmbunătățim în permanență.

Valorile noastre definesc cultura companiei. Fiecare dintre noi aderă la aceste valori de bază ale companiei care servesc drept fundament pentru deciziile pe care le luăm, pentru acțiunile pe care le întreprindem și pentru modul în care ne desfășurăm activitatea.

Încredere

Suntem un partener de încredere și stabil, facem toate eforturile pentru a le oferi clienților soluții de înaltă calitate şi le suntem permanent alături. Construim încredere în relaţia cu clienţii, furnizorii şi colegii noştri.

Excelență

Echipa noastră este mereu dedicată excelenței, livrând produse şi servicii de calitate excepţională, care îndeplinesc sau chiar depășesc așteptările clienților.

Responsabilitate

Căutăm echilibrul între succesul economic şi responsabilitatea etică. Suntem atenţi la nevoile comunităţilor şi ale mediului în care ne desfăşurăm activitatea.

Integritatea

Suntem adepţii corectitudinii în relaţiile cu clienţii, furnizorii şi angajaţii noştri, ne respectăm angajamentele. Interacționăm cu partenerii noștri așa cum ne dorim să fim tratați de către aceștia, corect, cu respect și profesionalism, și respectăm cele mai exigente standarde anti-corupție.

CODUL DE ETICĂ ȘI CONDUITĂ ÎN AFACERI

Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al UTI stipulează principiile generale în conformitate cu care compania își desfășoară activitățile. Aceste principii se aplică atât deciziilor luate la nivelul întregii companii, cât și conduitei fiecărui angajat sau partener.

Reputația noastră este o resursă importantă și este vital să o protejăm. Astfel, conform Codului de Etică, respectăm legile în vigoare și valorile interne care ne permit să ne menținem poziția de leader pe fiecare dintre piețele pe care suntem prezenți: integritatea, corectitudinea și respectarea celor mai ridicate standarde etice.

Principiile de bază ale mediului de business național și internațional stau la baza Codului de Conduită și Etică al UTI:

LEGALITATE – Activitățile UTI respectă legile în vigoare în toate țările în care compania are activități

EGALITATE, IMPARȚIALITATE ȘI CORECTITUDINE – toate persoanele sunt tratate în mod similar, fără discriminări de vârstă, etnie, naționalitate, religie, orientare politică, gen.

INTEGRITATE – Interacționăm cu partenerii noștri așa cum ne dorim să fim tratați de către aceștia: corect, cu respect și profesionist.

DREPTUL LA OPINIE – fiecare angajat UTI are dreptul de a-și exprima punctul de vedere.

PROFESIONALISM – fiecare angajat UTI își va folosi cunoștințele teoretice și practice pentru a-și atinge obiectivele profesionale.

CONFIDENȚIALITATE – Fiecare angajat UTI trebuie să păstreze confidențialitatea datelor și informațiilor referitoare la activitățile și partenerii companiei.

RESPECT – Considerația pe care o arătăm colegilor, partenerilor, clienților și dreptului fiecăruia dintre ei de la opinii, legilor, valorilor sociale, reglementărilor etice și deontologice.

IMPLICARE – Încrederea pe care UTI o oferă fiecărui angajat de a-și asuma responsabilități noi și de a lua decizii importante.

LOIALITATE – Atașamentul angajaților față de valorile și obiectivele UTI, respectarea adevărului și a legilor, responsabilitatea pentru activitățile întreprinse și respectarea fiecărei promisiuni.

Descarcă  Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al UTI Grup.

Descarcă  Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al Altimate.

Descarcă  Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al Geopixel.

Descarcă  Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al TIU Investments and Management.

Descarcă  Codul de Conduită şi Etică în Afaceri al Softrust.

Descarcă Codul de Conduită şi Etică în Afaceri UTI Facility Management.