Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Portofoliu – Antrepriză generală

Reabilitarea și modernizarea Spitalului de Urgență Râmnicu Vâlcea

Spitalul de Urgență Râmnicu Vâlcea este principala instituție de sănătate din județul Vâlcea, care asigură medicale și de urgență pentru o populație de peste 400.000 de oameni.

În 2013, conducerea spitalului a decis să întreprindă un amplu program de modernizare și reabilitare, co-finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătățirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenție 3.1 – Reabilitarea / modernizarea / echiparea serviciilor de sănătate.

Programul de reabilitare a fost condus de UTI Grup, în parteneriat cu Romconstruct Holding Group și a fost finalizat în 2016.

Scopul proiectului a fost acela de a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale din regiune, și performanța spitalului în general.

Servicii

  • Reabilitarea, renovarea și modernizarea a două corpuri  de clădire
  • Dotarea cu echipamente medicale și non-medicale
  • Management de proiect și managementul furnizorilor
  • Gestionarea și obținerea documentelor de autorizare a construcțiilor și a tuturor documentelor de conformitate pentru echipamentele și activititățile efectuate
  • Proiectarea, execuția, punerea în funcțiune și testarea echipamentelor tehnice ale clădirii (HVAC, sistemul electric, curenți slabi)
  • Proiectarea, execuția, punerea în funcțiune și testarea sistemului de gaz medical (stația de alimentare cu aer comprimat, stație de oxigen, stație de vid) și rampe medicale în fiecare cameră