Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Linii de business

Managed Security

Imperativele de business contemporane – utilizarea dispozitivelor mobile, social media, aplicații web, big data și virtualizare, cresc riscurile de securitate informatică până în punctul în care acestea pot deveni ireparabile dacă nu sunt gestionate prompt și eficient.

Serviciile noastre de cybersecurity pot susține gestionarea acestor riscuri prin integrarea de tehnologii inovative integrate, deconstrucția avansată a amenințărilor și servicii foarte flexibile care răspund nevoilor critice ale fiecărui client.

Creșterea eficienței – Breșele de securitate se traduc în pierderi de resurse, bani și timp. Vizibilitatea asupra rețelei și a utilizării aplicațiilor, înțelegerea gradului de utilizare a resurselor și a Internetului, identificarea aplicațiilor și a traficului web neconforme înlesnesc implementarea unor politici eficiente care vor crește productivitatea businessului și previn potențialele breșe de securitate.

Reducerea riscurilor – Serviciile noastre conduc la reducerea riscului de a vă confrunta cu o breșă de securitate și pierderi de date și vă permit să vă protejați reputația și să le oferiți angajaților și clienților siguranța datelor pe care le schimbă.

Flexibilitate – Începem mereu cu o analiză complexă a activității dumneavoastră și a politicilor și instrumentelor de securitate, pe care o utilizăm ca punct de pornire pentru a vă propune un pachet de servicii eficient și adaptat business-ului și bugetului dumneavoastră.