Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
23.12.2015
Cadoul UTI de Crăciun pentru orașul Kalisz din Polonia: un sistem complex de management al traficului

Cadoul UTI de Crăciun pentru orașul Kalisz din Polonia: un sistem complex de management al traficului

În luna noiembrie, compania noastră a finalizat și pus in funcțiune Sistemul de management al traficului instalat în orașul Kalisz din Polonia, oferind autorităților locale un frumos cadou de Crăciun.

Pentru fluidizarea traficului din această localitate cu peste 100.000 de locuitori, echipa UTI a realizat lucrări de proiectare pentru asfaltare, lucrări electrice, de telecomunicații, organizare permanentă de trafic și semnalizare temporară.

Soluțiile proiectate au fost apoi implementate de specialiștii companiei noastre, care au realizat și reabilitarea a 23 de intersectii: lucrări de modernizare, instalare de semafoare, automate de semaforizare, camere video. De asemenea, au fost instalate panouri cu mesaje variabile și sisteme inteligente pentru: clasificarea vehiculelor, cântărire în mișcare, căutare de vehicule, emitere de amenzi pentru depășirea vitezei pe anumite secțiuni de drum și pentru trecerea pe roșu.

Noutatea proiectului a constat în realizarea unui sistem de dimensiune medie dar care include foarte multe componente inteligente.

Proiectul are drept scop creșterea nivelului de siguranță în trafic.

Toate subsistemele furnizate de UTI au fost integrate într-un portal, accesibil publicului. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unei soluții software dezvoltată de specialiștii noștri, denumită UTI Traffic Management Software. De asemenea, tot o soluție marca UTI, Ectorian, poate fi folosită de autoritățile din Kalisz pentru emiterea amenzilor de circulație la depășirea vitezei pe o secțiune de drum sau la trecerea pe culoarea roșie a semaforului.