Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
18.10.2012

Fundația UTI- partener la a treia ediție a Galei CliniClowns Charity Dinner

Fundația UTI a participat ca partener la a treia ediþie a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizatã miercuri, 10 octombrie, la Hotel Continental. Invitații au petrecut o searã caritabilã în beneficiul Fundației CliniClowns, bucurându-se de atmosfera anilor ’20 și de momente artistice inedite.

Fondurile s-au strâns din vânzarea locurilor la masã și în urma unor licitații organizate pentru obiecte ce dateazã din perioada interbelicã. Fundația UTI a rezervat o masã de 10 persoane, a participat și a câștigat licitațiile pentru un set pudrierã cu oglindã și pentru cartea semnatã de I.L. Caragiale, „Momente, schiþe, amintiri”, editat în 1914.

Toate fondurile strânse în cadrul galei reprezintã suportul în crearea unui program special pentru copiii autiști.

Fundaþia UTI a început colaborarea cu Fundația Cliniclowns în urmã cu 2 ani și a sprijinit, în aceastã perioadã, desfãșurarea de workshop-uri pentru copiii spitalizați, inaugurarea și restaurarea unor parcuri din incinta spitalelor de copii din București. Susținerea și participarea la evenimentul din 10 octombrie a fost o continuare fireascã în colaborarea dintre cele douã Fundații și o confirmare a implicãrii în campania „Terapie prin zâmbet”.