Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
13.12.2004
Hipermarket-ul PIC, primul dintr-un nou lanț de magazine, este utilat de UTI Retail Solutions

Hipermarket-ul PIC, primul dintr-un nou lanț de magazine, este utilat de UTI Retail Solutions


În luna decembrie, UTI Retail Solutions va utila noi magazine Metro și Praktiker, precum și hipermarket-ul PIC

La sfrârșitul lunii noiembrie, s-a deschis hipermarketul PIC, primul dintr-un lanț ce va avea în viitor mai mult de 10 magazine. La acest hipermarket, UTI Retail Solutions a asigurat sonorizarea, sistemele de detecție a incendiului, efracției, EAS, CCTV (s-a instalat și o cameră mobilă tip RAIL) și poșta pneumatică.

Sistemul de înregistrare video este un produs dezvoltat de către UTI Retail Solutions, care poate comanda camerele mobile Sensormatic, are opțiunea de Smart Search, permite setarea de rezoluții diferite pentru fiecare cameră video în parte, la ore diferite, pentru oricare zi a săptămânii.

În data de 9 decembrie s-a deschis Metro Chișinău. Este primul Cash&Carry care se deschide în afara granițelor României, unde UTI Retail Solutions a instalat TVCI, EAS, poștă pneumatică si sistem de control acces.
În data de 16 decembrie va avea loc deschiderea celui de-al doilea Metro din Constanța, având instalate aceleași sisteme ca și Metro Chișinău.
În data de 17 decembrie se va deschide la Bacău cel de-al șaptelea magazin Praktiker din România, unde UTI Retail Solutions a instalat sistemul de televiziune cu circuit închis și EAS.