Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
21.12.2005
Petreceri de Crăciun în familia UTI

Petreceri de Crăciun în familia UTI

Duminică, 18 decembrie, la Club Paradiso, 300 de angajați ai firmelor UTI Retail, Sorral Internațional, ai Diviziei de Sisteme Militare și ai Diviziei de Sisteme și Servicii de Securitate au sărbătorit împreună Crăciunul. Atmosfera festivă a fost întreținută de colinde și karaoke și animată de mixajele cu saxofonul ale lui DAX. Punctul culminant al petrecerii a fost reprezentat de premierea celor mai merituoși colegi.

Luni, 19 decembrie, la Club Paradiso, aproximativ 450 de angajați UTI, din cadrul firmelor Electroproiect, Infcon și UTI Internațional au participat la petrecerea organizată cu ocazia Crăciunului, special pentru ei, la Club Paradiso. Atmosfera a fost una plină de veselie, buna dispoziție a participanților fiind întreținută de multă muzică bună care a încântat audiența.

Tot luni, 19 decembrie, la Restaurant Burebista de această dată, a avut loc petrecerea de Crăciun pentru angajații din cadrul firmei UTI Trading. Colegii și invitații au sărbătorit într-o atmosferă destinsă atât sfârșitul unui an plin de evenimente în evoluția UTI, cât și apropierea Anului Nou, un nou început pentru noi toți. Invitații au dansat, au ascultat muzică românească autentică și s-au lăsat fermecați de glasul și prezența scenică a interpretei Maria Buză. Spre miezul nopții, un cor de colindători a readus spiritul Crăciunului alături de cei prezenți.

Marți, 20 decembrie, a fost rândul angajaților UTI Grup să participe la petrecerea cu ocazia sfintelor sărbători ale Crăciunului, la Club Floreasca. Invitații au intrat în atmosfera Crăciunului ascultând colinde românești și internaționale, interpretate a capella de către un cor al studenților la Conservator. Muzica antrenantă, artificiile și tortul aniversar au întregit atmosfera cu totul specială a petrecerii.

Joi, 22 decembrie, angajații din Divizia Tehnologia Informației și Comunicații s-au reunit pentru a marca împreună cu cei dragi și colegi, sărbătoarea Crăciunului, la Club Paradiso. Ritmurile muzicii și atmosfera antrenantă au transformat petrecerea într-un moment cu totul deosebit pentru toți participanții.

Devenite deja o tradiție, petrecerile UTI de Crăciun se înscriu într-un șir de evenimente care marchează într-un mod fericit finele anului 2005.