Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Presă
26.11.2008
UTI Retail Solutions securizează cele mai recente hypermarketuri deschise în România

UTI Retail Solutions securizează cele mai recente hypermarketuri deschise în România

În cea de-a doua jumătate a anului 2008, UTI Retail Solutions derulează proiecte foarte importante şi complexe de securizare a celor mai noi hypermarketuri, compania noastră dovedind încă o dată că este partenerul favorit al retailerilor prezenţi pe piaţa din România. Astfel, în lunile octombrie şi noiembrie a fost finalizată securizarea a două noi hypermarketuri Carrefour, deschise în Oradea şi Sibiu. Proiectul s-a desfăşurat pe parcursul mai multor luni, implicând întreaga echipă UTI Retail Solutions. Magazinele au fost dotate cu sisteme de supraveghere video, protecţie a fondului de marfă, detecţie la efracţie, control al accesului şi sistem de sonorizare.

Sisteme complexe de securitate au fost instalate şi la Metro Deva, cel de-al 24-lea magazin Cash & Carry din România, precum şi la Real Arad. Au fost instalate sisteme de protecţie a fondului de marfă, supraveghere video, interfaţare POS, control al accesului, tur de gardă şi poştă pneumatică.

Cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul securizării spaţiilor comerciale, UTI Retail Solutions a câştigat încrederea şi celui mai nou retailer de bricolaj intrat pe piaţa autohtonă – OBI. Astfel, cele două magazine deschise în noiembrie la Oradea şi Bucureşti sunt dotate cu sisteme de securitate pentru siguranţa clienţilor şi prevenirea furturilor în magazin: sisteme de supraveghere video, interfaţare POS şi protecţie a fondului de marfă.