Linii de business

Tehnologia informației și comunicații

Tehnologia informației și comunicațiile au avut un impact uriaș asupra societăților la foarte multe nivele,  au pătruns puternic în administrația publică, în viața comunităților, în familii, în educație, în cariere, etc. Linia de business IT&C din cadrul UTI este un jucător de top pe această piață a tehnologiilor, un integrator  de sisteme recunoscut la nivel național, care are experiență în dezvoltarea de proiecte complexe și integrează atât soluții hardware, cât și software.

Implicarea UTI în aceste proiecte de anvergură pentru modernizarea societății românești a fost posibilă prin efortul constant al echipei noastre, formată din specialiști în diverse domenii: management de proiect, analiză de business, dezvoltare software și de baze de date, testare, ingineria sistemelor. Expertiza echipei este dovedită de multiplele certificări și premii primite, dar și de soluțiile dezvoltate și implementate.

Această atitudine curajoasă în fața unor proiecte inovatoare și dificile ne-a determinat să abordăm fără reținere și să avem succes în domeniul infrastructurii subterane pentru telecomunicații.

Avem inițiativă, suntem creativi și performanți, iar proiectele noastre își ating obiectivele și sunt benefice pentru comunitate.

VEZI MAI MULTE