Piețe

Sănătate

UTI dezvoltă soluții eHealth interoperabile, bazate pe diverse tehnologii IT&C, care le oferă furnizorilor de servicii medicale mijloacele necesare pentru a-și desfășura activitatea la cele mai înalte standarde de calitate. Sistemele create de specialiștii noștri facilitează schimbul de informații medicale ale persoanelor asigurate între furnizorii de servicii medicale și autoritățile din domeniu, în condiții de securitate maximă. De asemenea, acestea au rolul de a crea infrastructura necesară unui management eficient al unităților spitalicești.

Conceptele de tip eHealth pot fi customizate atât la nivel regional, cât și național și respectă cele mai înalte standarde din domeniu, asigurând o gamă extinsă de servicii: analiza și standardizarea datelor despre pacienți, rețele integrate între furnizorii de servicii medicale, securitatea informațiilor, dezvoltare software personalizată, software pentru situații de criză și recuperare a datelor.

De asemenea, implementăm sisteme informatice pentru unități medicale în scopul îmbunătățirii managementului acestor structuri și al administrării datelor cu care operează.

Pentru siguranța fizică a personalului și pacienților din spitale și din unități medicale, portofoliul nostru de soluții include: sisteme integrate de securitate (supraveghere și analiză video, control al accesului, detecție la efracție, detecție și alarmare la incendiu, poștă pneumatică, managementul integrat al securității – Key Security Master), soluții de management al clădirii și facility management. Toate acestea au fost concepute pentru a veni în sprijinul autorităților și operatorilor privați care doresc să îmbunătățească serviciile oferite cetățenilor.

VEZI MAI MULTE