Piețe

Organizații tip rețea

Organizațiile tip rețea – bănci, lanțuri comerciale, benzinării – sucursalele locale ale companiilor de stat sau private, se găsesc adeseori în imposibilitatea de a asigura aceleași condiţii de confort şi eficienţă operațională pentru toate  unităţile de lucru din reţeaua proprie, depunând eforturi pentru a gestiona toate procesele secundare. Toate aceste aspecte necesită alocarea unor resurse suplimentare, care cresc costurile indirecte.

Pentru acest tip de organizații, UTI oferă soluții care contribuie la creșterea eficienței și a siguranței angajaților, cu impact asupra afacerii principale. Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții noștri pentru a retehnologiza procesele de afaceri, pentru a echipa infrastructurile fizice și informaționale conform normelor și cerințelor, pentru a oferi cele mai bune servicii pentru afaceri, pentru a preveni atacurile cibernetice, pentru a controla și gestiona toate activitățile secundare dintr-o singură sursă.

De peste 20 de ani, organizații rețea din România aleg serviciile UTI pentru profesionalism, capacitatea de adaptare la nevoile lor și pentru calitate. Experiența pe care o deținem ne permite să abordăm proiecte diverse și să răspundem prompt și eficient oricărei provocări.

VEZI MAI MULTE