Linii de business

Soluții pentru arene publice și parcuri de distracţie

Construcția și dotarea unei arene, urmată de administrarea eficientă și întreținerea zilnică, dar și asigurarea funcționalității în condiții optime la evenimente speciale presupune cunoștințe excepționale și plurispecializate.

Printre direcțiile strategice pe termen lung ale UTI se numără dezvoltarea competențelor tehnice pentru a asigura servicii de calitate pentru acest tip de infrastructură și consolidarea parteneriatelor cu producători de echipamente specifice.

Analizând cu atenție nevoile unor astfel de infrastructuri, UTI vine în întâmpinarea lor cu soluții complete, de la construcție și dotare cu echipamente, până la servicii specializate de operare și întreținere, care să asigure funcționarea optimă a unei arene în orice condiții, dar și confortul și siguranța utilizatorilor, în același timp.

Soluții și servicii

  • Servicii de construcții la cheie în calitate de antreprenor
  • Management de proiect și consultanță tehnică de specialitate
  • Servicii de proiectare, instalare, punere în funcțiune, operare și întreținere pentru diverse tipuri de instalații: electrice, mecanice, sanitare, de curenți slabi etc.
  • Configurare și implementare pentru echipamente specifice: ticketing și control al accesului, securitate, sonorizare, comunicații audio-video, îngrijirea gazonului, managementul parcării
  • Operare și suport tehnic