Linii de business

Managementul traficului interurban

Colectarea și analiza informațiilor cu privire la condițiile de trafic și de drum, precum și furnizarea de informații în timp real pentru șoferi sunt de o importanță capitală pentru buna desfășurare a traficului interurban.

UTI integrează subsisteme performante în soluții de ultimă generație: control al traficului, management al informațiilor, detecția incidentelor de trafic, rețele de comunicații, servicii de întreținere etc.

Informațiile colectate de echipamentele instalate  sunt procesate pentru a furniza un control local, dar și central al drumurilor monitorizare (autostrăzi, drumuri europene, tuneluri etc).  Aceste informații le permit operatorilor să identifice în timp real problemele survenite și să ia măsurile adecvate pentru bună desfășurare a traficului.

UTI furnizează sisteme și soluții de management al traficului interurban care le permit conducătorilor auto să fie informați, să-și planifice călătoriile și să ajungă la destinație la timp și lipsiți de stres.

Soluțiile noastre contribuie la creșterea siguranței rutiere prin îmbunătățirea fluxului de trafic, la economisirea de combustibil și la protecția mediului.

VEZI MAI MULTE