Cine suntem

Linii de business

Activitățile UTI sunt organizate în cinci linii de business care, la rândul lor, sunt formate din unități de business specializate pentru a oferi soluții adaptate diferitelor industrii. Pentru mare parte dintre proiectele dezvoltate de UTI sunt stabilite echipe mixte, diseminând astfel cele mai bune practici și cunoștințe și adăugând valoare proiectelor dezvoltate.

Sisteme de securitate

UTI proiectează, dezvoltă și implementează soluții inovative care răspund celor mai exigente nevoi de securitate. Conceptele de securitate pe care le oferim sunt un mix de sisteme tehnice, proceduri și procese de lucru bazate pe analiza și evaluarea riscurilor. Echipele noastre livrează aceste soluții instituțiilor guvernamentale, ministerelor, forțelor de siguranță civilă, operatorilor de infrastructuri critice, municipalităților și autorităților locale, companiilor private.

Tehnologia Informației și Comunicații

Linia de business IT&C este o prezență puternică pe piața de tehnologie IT din România, un integrator de sisteme recunoscut la nivel național, cu o vastă experiență în dezvoltarea de proiecte complexe care integrează atât soluții software proprietare, cât și echipamente hardware furnizate de producători de renume.

Soluții Inteligente de Transport

Furnizează gamă completă de soluții și servicii pentru managementul traficului urban și interurban și pentru sisteme inteligente de transport public, contribuind astfel în mod semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașelor.

 Construcții și Instalații

UTI furnizează soluții de instalații și infrastructură sigure și eficiente, care protejează mediul, pentru o paletă largă de clienți din domenii diverse.

Facility Management

Având experiență vastă în domeniul mentenanței și al facility management, UTI furnizează servicii integrate de facility management adaptate nevoilor clientului, precum și servicii administrative și de suport implementate pentru a crește eficiența și productivitatea acestuia.