Linii de business

Supraveghere video

Valorile ridicate de trafic înregistrate zilnic pot conduce la survenirea de accidente sau alte incidente care pun în pericol siguranță participanților la trafic. Monitorizarea video a devenit vitală pentru a asigura detectarea rapidă a oricărui incident de trafic (locul în care acesta a survenit și măsurile necesare pentru soluționarea acestuia).

Abordarea UTI permite autorităților să vizualizeze de la distanță fluxul de trafic de pe autostrăzi, ajutându-le să ia decizii de gestionare a traficului mai rapid și mai eficient. Scopul este de a se asigura că traficul se desfășoară în condiții normale, prin detectarea cu precizie și înregistrarea incidentelor de trafic.

UTI poate furniza, instala și asigura operarea unui sistem complet și fiabil de supraveghere video, operațional și în condiții dificile de iluminare și mediu. La cererea operatorului, pot fi afișate imagini live din locuri diferite, instantaneu sau în intervale de timp bine stabilite.

Capturile video pot fi înregistrate și stocate digital pentru vizualizare ulterioară.

Datele înregistrate pot fi utilizate pentru a analiza modelele de trafic sau pentru a sprijini autoritățile în activitățile de aplicare a legii.

Caracteristici

  • Soluție eficientă pentru supravegherea traficului
  • Transmisie video prin intermediul unor rețele IP
  • Capturi video în timp real
  • Zone de detectare programată a deplasării vehiculelor