Presă
10.11.2003

Expomil 2003

În perioada 6-9 noiembrie 2003 s-a desfășurat la Romexpo cea de-a treia ediție a Târgului Internațional de Tehnică și Tehnologii Militare București – Expomil 2003.

UTI Grup, reprezentat de UTI Systems, a prezentat sisteme de comandă-control, sisteme de securitate și protecție a infomațiilor, sisteme informatice și de comunicații integrate, elemente de securitate fizică, elemente de gestiune a vectorilor de transport, sisteme de supraveghere (senzori, radare), soluții de control și supraveghere a frontierei, soluții de management al securității, analiză de risc,intelligence management, echipamente de protecție antiteroristă, arme de foc neletale. Diviziile specializate care au participat la Expomil 2003 sunt Sisteme de Securitate, Tehnologia Informației și Comunicații, Sisteme Militare.

Dintre sistemele prezentate la standul UTI, amintim: Sistemul Informatic pentru Asistarea Activităților la Brigada Mecanizată, Sistemul Informatic Integrat al Poliției de Frontieră, Sistemul radar 3D Gap Filler, destinat cercetării spațiului aerian la joasă și medie altitudine, Sistemul Integrat de Securitate pentru Unitate Mobilă (SIS-UM), care asigură securitatea fizică și informațională a obiectivelor mobile, relocabile sau cu activitate temporară.

Prezența UTI Grup în cadrul Expomil 2003 a fost mediatizată de publicațiile E-Week, Ziua și Jurnalul Național și prin intermediul postului de radio Europa FM.