Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Portofoliu – Siguranță pentru spații comerciale

Metro Cash&Carry

Colaborarea dintre UTI și Metro Cash&Carry a debutat în 1996, atunci când compania a intrat pe piața din România și a deschis primul hypermarket în octombrie 1996, în Otopeni.

UTI a abordat fiecare proiect cu acest client cu maximă responsabilitate și într-un mod profesionist, fiind recompensat de satisfacția și de încrederea acordată de Metro.

Soluțiile furnizate au respectat cerințele pentru fiecare magazin, iar specialiștii UTI au implementat sisteme de ultimă generație, care pot fi operate discret de personalul de securitate al hypermarketurilor.

Parteneriatul cu Metro s-a extins dincolo de granițele României atunci când Metro Cash&Carry a deschis trei noi magazine în Bulgaria și Republica Moldova, echipa noastră alăturându-se pentru securizarea locațiilor.

În 2004 UTI a lansat programul de etichetare la sursă pentru acest retailer, un proiect care s-a dovedit de succes. În același an compania noastră a fost aleasă partener de securitate pentru extinderea lanțului de magazine în Moldova, Serbia și Muntenegru.

Pentru hypermarketul Metro din Belgrad, deschis în 2005, specialiștii noștri au implementat un sistem de securitate complex, care includea două camere video rail, control al accesului, poștă pneumatică și supravegherea fondului de marfă.