Presă
09.05.2007

Comunicat de presă – Expo Security 2007

În perioada 9-13 mai 2007, se desfașoara la Romexpo cea de-a X–a ediție a Expo Security – expoziție internațională pentru sisteme de securitate, poliție, alarmare și protecție civilă.

Grupul de firme UTI este reprezentat la Expo Security 2007 prin Divizia Sisteme de Securitate și Militare.

După lansarea în luna decembrie a anului trecut a parteneriatului cu JVC, Sorral International, companie membră a Grupului UTI, va lansa oficial parteneriatul cu alte trei firme de prestigiu: Visonic, System Sensor și Morley, ultimele două companii fiind membre ale Grupului Honeywell. Aceste parteneriate permit companiei Sorral International să ofere integratorilor de sisteme de securitate peste 500 de produse atent selectate pentru a răspunde cerințelor pieței românești.

Anul acesta, UTI propune vizitatorilor și soluții tehnice proprii, menite să ofere utilizatorilor siguranța și confortul de care au nevoie, atât în propria locuință, cât și în trafic sau în spații publice.

KSmart House® este un sistem integrat de securitate pentru locuințe și parcuri rezindențiale, care îmbină securitatea (aplicații de detecție a efracției), cu siguranța (detecția scurgerilor de gaze, a inundației, a fumului) și confortul (controlul iluminatului și al temperaturii).

Gama de produse KParking® este destinată fluidizării traficului și monitorizării eficiente, cu costuri minime, a activităților de tranzit din cadrul unei parcări. Sistemul de management al parcărilor dezvoltat de UTI permite ca toate operațiile asociate unei arii de parcare – intrare, staționare, taxare, ieșire – să fie stocate într-o bază de date și să fie ulterior disponibile pentru efectuarea rapoartelor statistice.

Aceste sisteme pot fi oferite separat, dar și integrate cu alte sisteme dezvoltate de UTI. În stand vor fi prezentate sisteme integrate de securitate pentru porturi, aeroporturi și infrastructuri critice, precum și sisteme de comandă și control pentru gestionarea situațiilor de criză.

În domeniul securității spațiilor comerciale, UTI Retail Solutions prezintă: sisteme antifurt în trei tehnologii (acustomagnetică, electromagnetică, radio), supraveghere video, poștă pneumatică, protecție cu fir, case de bani.

În tradiția participărilor la Expo Security, UTI Grup vă așteaptă în pavilionul 2, stand 40-41.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Departamentului Comunicare Corporatistă, Contact: Irina Grecu, tel. 201.23.19, e-mail: irina.grecu@uti.ro, Denisa Lupu, tel. 201.26.60, e-mail: denisa.lupu@uti.ro

Cu stimă,

Lucia Urdăreanu