Linii de business

Sisteme integrate de securitate

UTI a câștigat o poziție de top pe piața regională a integratorilor de securitate prin implementarea de proiecte complexe și inovative, care-i ajută pe clienți să-și țină sub control activitatea.

Realizăm proiecte folosind produse, aplicații și tehnologii marcă proprie, dezvoltate de specialiștii noștri, care sunt integrate în sisteme alături de echipamente fabricate de cei mai renumiți producători din lume. Garantăm fiabilitatea și buna funcționare a echipamentelor instalate și le oferim clienților noștri servicii eficiente, pentru a-i ajuta să-și instruiască personalul și pentru a-și reduce costurile.

O preocupare constantă în domeniul protecției civile este asigurarea protecției copiilor în instituțiile de învățământ. Furnizăm soluții de ultimă generație pentru protecția perimetrală, în scopul descurajării accesului neautorizat și neutralizării amenințărilor care ar putea afecta copiii cât timp se află la școală: acte de violență, furturi, consumul de droguri și alcool.
Sistemele de supraveghere video instalate de UTI au rolul de a securiza proprietățile și bunurile unităților școlare și de a crește nivelul de încredere al părinților în managementul școlilor întrucât activitatea copiilor este monitorizată, iar absenteismul este diminuat în rândul adolescenților.

Protecție perimetrală

UTI furnizează soluții integrate de securitate, fiabile și eficiente, care au rolul de a asigura detecția și protecție perimetrală.

 • Bariere fizice, detecție electronică și supraveghere video
 • Zone protejate individual (protecție în adâncime), detecție multimodală în scopul creșterii nivelului de securitate, detecție avansată (pre-alarmare)
 • Proiectare de sisteme conform nevoilor clientului și caracteristicilor speciale ale zonei care trebuie protejată

Sistemele de securitate sunt eficiente dacă o acțiune ilegală sau criminală este prevenită sau întreruptă înainte de a se încheia. Pentru a acționa cu succes împotriva amenințărilor, le furnizăm clienților noștri servicii de proiectare minuțioasă și facem simulări ale conceptelor propuse, asigurându-ne în acest fel că sistemul funcționează la nivelul de performanță cerut.

Un sistem de securitate este la fel puternic ca punctul său cel mai vulnerabil. Specialiștii UTI se asigură, prin analize atente ale zonei care trebuie protejată, că sistemele de securitate sunt uniform distribuite și nu există breșe care ar putea submina întregul concept și ar însemna timp și bani aruncați pe fereastră.

Detecție la efracție

Sistemele de detecție la efracție sunt în principal concepute pentru a identifica posibilele incidente de securitate, informații privind exploatarea și încercările de pătrundere într-un perimetru protejat.

UTI investește permanent în dezvoltarea unor soluții proprii pentru a le putea oferi clienților săi cele mai bune echipamente de securitate și protecție. KGuard este un astfel de produs, care îmbină două funcții esențiale: detecția la efracție și controlul accesului. Această soluție și-a dovedit fiabilitatea și eficiența în cadrul unor sisteme complexe.

Compania noastră integrează o gamă extinsă de echipamente de detecție la efracție, care au și rolul de a facilita interoperabilitatea, de a furniza informații relevante în scopul luării deciziilor și de a coordona intervenția în caz de urgență.

 • Sisteme concepute pe baza unor echipamente de ultimă generație
 • Detecție a oricărei pătrunderi sau încercări de pătrundere a unei persoane neautorizate într-un perimetru sigur și declanșarea imediată a unui răspuns
 • Protecție în adâncime
 • Soluții customizate
 • Control al accesului

Instalarea unei soluții de control al accesului este de importanță majoră pentru orice client care își dorește să protejeze informații sau bunuri importante.

KGuard este un produs customizabil, care asigură detecția la efracție și controlul accesului în cadrul aceluiași perimetru. Este instalat cu succes în clădiri de birouri, bănci, depozite, cazinouri, școli, hoteluri, etc. Poate fi configurat conform nevoilor și cerințelor clientului, local, prin intermediul unei tastaturi LCD sau la distanță, prin intermediul software-ului Key Security Manager.

 • Detecție a oricărei încercări neautorizate de a pătrunde într-un perimetru
 • Rapoarte privind pontajul angajaților
 • Control și monitorizare a mișcărilor personalului și vehiculelor înăuntrul unui perimetru
 • Control de securitate pentru bagaje, colete și obiecte interzise: arme, explozibili, droguri și materiale radioactive

Sistemul de control al accesului asigură un management eficient al intrărilor și ieșirilor persoanelor și vehiculelor dintr-o incintă, 24/7, acționând automat deblocarea căilor de acces în caz de urgență. Caracteristicile KGuard permit extinderea facilă a sistemului de securitate și adăugarea de noi zone în lista celor protejate.

Supraveghere video

Monitorizarea video este un instrument esențial pentru a asigura protecția non-stop a proprietăților, jucând un rol esențial în prevenirea riscurilor în domeniul infrastructurilor critice.

 • Camere video de înaltă tehnologie, fabricate de cei mai renumiți producători din lume
 • Utilizare pentru o gamă largă de nevoi: securitate perimetrală sau de interior, verificare în cazul alarmelor provenite de la sistemele de detecție la efracție, analiză video inteligentă
 • Echipamente de înaltă rezoluție, care reprezintă cel mai bun suport în luarea rapidă a deciziilor întrucât permite colectarea, combinarea și analiza informațiilor video provenite de la mai multe surse

Sistemele de supraveghere video instalate de UTI acoperă toate zonele importante indicate de clienți și monitorizează acțiunile neobișnuite, în scopul intervenției în cunoștință de cauză a forțelor de securitate.

Soluțiile noastre pot fi adaptate unor medii ostile, incluzând camere video de înaltă rezoluție, poziționate în incinte închise (pentru zone cu potențial exploziv utilizăm incinte rezistente la explozii) și care au capacitatea de zoom și de înregistrare video pe timp de zi și de noapte.

De asemenea, instalăm camere video care sunt alimentate de panouri solare sau care pot fi instalate fără a fi necesară o infrastructură locală. În acest caz, imaginile și alarmele de la acestea sunt centralizate într-un dispecerat. Sistemul de supraveghere video poate fi conectat cu alte sisteme: control al accesului, detecție la foc și detecție la efracție.