Presă
15.08.2006
Auchan alege UTI Retail Solutions drept partener de securitate

Auchan alege UTI Retail Solutions drept partener de securitate

Auchan continuă expansiunea în Europa. După Rusia, Polonia și Ungaria, retailerul francez va intra pe piața românească, urmând să deschidă în toamna acestui an primul său hipermarket în București. Primul hipermarket Auchan de pe piața românească va fi amplasat în zona Titan.

Investiția totală alocată acestui proiect este de 40 de milioane de euro. Motivele alegerii României sunt multiple: potențialul încă important al pieței, creșterea economică și a puterii de cumpărare, precum și posibilitatea unei extinderi naționale.

Grupul Auchan a ales pentru securizarea primului său magazin soluțiile oferite de UTI Retail Solutions, companie care aparține grupului de firme UTI, care a dezvoltat o soluție tehnică menită să ofere siguranță în derularea activităților comerciale.

Soluția oferită de UTI, se situează la cel mai înalt standard de calitate și performanță, fiind compusă din următoarele sisteme: supraveghere video, detecție antifurt în tehnologia acusto-magnetică, detecția incendiului, control al accesului, detecție a efracției.

Parteneriatul UTI Retail Solutions – Auchan este un pas înainte în dezvoltarea soluțiilor și serviciilor de securitate pentru spații comerciale pe piața românească.