Presă
04.10.2006
Inventatorul Inergen-ului a venit în România

Inventatorul Inergen-ului a venit în România

În perioada 27-29 Septembrie 2006 a avut loc, la Băile-Felix, Conferința Internațională de Apărare împotriva Incendiilor și Catastrofelor, ediția a VII-a, organizată cu sprijinul Asociației Întreprinzătorilor în Domeniul Protecției și Stingerii Incendiului din Ungaria.

Evenimentul a fost un nou prilej de a remarca importanța acestor conferințe atât prin tematica prezentată, cât și prin realul interes arătat de numărul mare de participanți. La conferință au participat aproximativ 200-250 de persoane, reprezentând societăți de stat și private cu activități în domenii diverse: securitate la incendiu, construcții civile și industriale, protecția mediului, avizări și agrementări de sisteme și echipamente etc.

Invitat al companiei Firex Engineering, dl. Torbjorn Laursen, inventantatorul Inergen-ului și Director General al companiei Fire Eater A.S., a susținut o prezentare a instalațiilor de stingere cu Inergen.

În programul conferinței s-a făcut remarcată și prezentarea pe tema “Instalații de stingere cu Inergen la 300 bari. Avantajele folosirii vanelor de sector în cadrul acestor instalații” susținută de reprezentanții companiei Firex Engineering.

La această conferință au participat, în calitate de membri de onoare, persoane importante ale departamentelor specializate de stat ale ambelor țări (Romania și Ungaria).