Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
16.05.2019

UTI GRUP a primit trofeul Euro Construcții 2019 pentru activitatea de construcții

UTI Grup s-a numărat printre companiile din domeniile de construcții și instalații care au fost premiate cu diplome de excelență şi Trofeul EURO-Construcţii în cadrul Galei organizate de publicația Agenda Construcţiilor pe 14 mai 2019.

Premiile EURO-Construcţii se acordă în fiecare an pentru a recunoaște excelența în afaceri a companiilor din domeniul construcțiilor/ instalațiilor, evaluarea firmelor premiate fiind realizată de Agenda Construcțiilor. În cadrul evenimentului, UTI Grup a fost premiată pentru promovarea și implementarea unor soluții inovatoare și pentru contribuția la dezvoltarea sectorului de construcții și instalații din România.

UTI Grup furnizează o gamă completă soluții “la cheie” pentru obiective de infrastructură, civile și industriale și acoperă un spectru larg de servicii – proiectare, execuție și punere în funcțiune, pe care le completează cu servicii profesioniste de mentenanță în perioada de garanție și post garanție.

Portofoliul UTI în acest domeniu include lucrări complexe în domeniul infrastructurilor de transport aerian, feroviar, maritim, al ingineriei de mediu, al infrastructurilor de divertisment, dar și al construcțiilor civile (spații comerciale și de afaceri, spații logistice, facilități de producție etc).

Mai multe detalii despre activitatea acestei linii de business: https://www.uti.eu.com/linii-business/constructii-instalatii/.