Presă
04.10.2019

UTI sărbătorește 29 de ani de continuitate și performanță

Din 5 octombrie 1990, UTI a evoluat permanent atât din punct de vederea al competențelor, dezvoltând soluții și produse tehnologice complexe, cât și al structurii organizatorice. La cea de-a 29 aniversare, UTI se află într-o etapă de consolidare și adaptare.

După 28 de ani de activitate, în care a devenit un brand puternic, unitar și un portofoliu de afaceri diversificat în domeniul tehnologiei, la începutul anului 2019 UTI a adoptat o structură de companii operaționale mai mici, flexibile și agile, cu identități bine definite pentru fiecare domeniu de activitate, cu scopul de a se adapta mai ușor cerințelor pieței și de a fructifica mai bine oportunitățile de creștere. UTI a intrat astfel într-o nouă etapă a evoluției sale, o etapă de consolidare a resurselor operaționale, umane și financiare ale companiilor rezultate din divizarea portofoliului de business, astfel încât fiecare dintre ele să devină lideri de piață în domeniile lor de activitate.

Din 1990 până în prezent, Grupul de firme UTI a fost o prezență puternică pe piața din România prin dezvoltarea unor proiecte de importanță majoră, prin acumularea unor competențe diversificate care i-au permis să concureze cu companii internaționale de renume. În toată această perioadă, ne-am respectat promisiunile și principiile în vremuri marcate de crize economice, de o concurență acerbă și neloială a companiilor de stat, de lipsa de implicare a autorităților care ar trebui să susțină dezvoltarea companiilor românești. Chiar și în aceste condiții am reușit să facem performanță, să ne adaptăm soluțiile, serviciile și produsele pentru a răspunde nevoilor de business ale clienților, iar companiile recent create vor continua să facă acest lucru.

“Privim cu mândrie către cei 29 de ani care au trecut, în care am avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea unor proiecte majore. Suntem siguri că Grupul de companii UTI va livra în continuare performanță și inovație, având ca fundament experiența trecută. Cultura noastră de a fi flexibili, de a ne adapta pieței și fiecărui client este unică și, în același timp și o fundație solidă pentru următorii ani.”, declară Răzvan Petrescu, Președinte UTI.

În același timp, aniversarea UTI este un bun prilej de a celebra implicarea angajaților UTI în evoluția companiei. Le mulțumim colegilor care sărbătoresc 10, 15, 20 și 25 de ani în cadrul companiei pentru loialitate, perseverență și profesionalism.

 

Citește mesajul Președintelui Fondator al UTI