Presă
30.09.2019

UTI Grup participă la reabilitarea Aeroportului Băneasa

Asocierea Bog’Art SRL – UTI Grup SA a fost desemnată câștigătoarea licitației deschise organizate de Compania Națională Aeroporturi București pentru reabilitarea și refuncționalizarea interioarelor clădirilor A, B și Rotondă ale Aeroportului Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu și a semnat contractul de execuție a lucrărilor.

Contractul, în valoare 55,5 milioane de lei, va fi realizat în 8 luni, din care două de pro­iectare și șase de execuție.

În cadrul proiectului, UTI GRUP și UTI Facility Management, în calitate de subcontractant, vor furniza servicii de proiectare și asistență tehnică pentru instalații, execuția instalațiilor electrice, a instalațiilor de curenți slabi, a instalaților sanitare interioare și exterioare, a instalațiilor termice, de ventilație și climatizare, a instalațiilor pentru scări rulante și ascensoare, implementarea echipamentelor de securitate, realizarea signaleticii interioare și exterioare.

UTI a realizat în trecut lucrări de reconstrucție, reamenajare și modernizare a terminalului Business al Aeroportului București Băneasa, precum și lucrări de implementare a sistemelor de securitate.

UTI Grup deține experiență și competențe solide în domeniul aeroportuar, demonstrate în implementarea cu succes a unor proiecte similare de extindere și modernizare a aeroporturilor Henri Coandă (București), Avram Iancu (Cluj Napoca), George Bacovia (Bacău), Satu Mare, Iași, Varna (Bulgaria), precum și prin proiectele în curs de implementare de la Suceava, Oradea, Ghimbav (Brașov).