Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
Portofoliu – Instalații pentru construcții

Instalații electrice și de curenți slabi – Green Court, București

Green Court Bucharest este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din capitală, cu o suprafață de 19.500 metri pătrați. Clădirea are 12 etaje și este acredită cu standardul Leed Gold pentru clădiri, în linie cu cele mai avansate trenduri pentru infrastructura de acest tip.

Servicii

În cadrul proiectului de dezvoltare, UTI a realizat instalațiile electrice ale clădirii, oferind toată gama de servicii, de la proiectare, achiziții, instalare și implementare pentru următoarele subcomponente:

  • Instalații electrice de joasă tensiune: rețeaua de distribuție și de iluminat, sistemul de protecție, montarea echipamentelor electrice
  • Instalații de curenți slabi: sistemul de protecție și stingere a incendiului, control al accesului, sistemul de supraveghere video, sistemul de telecomunicații.

Beneficii

Green Court Bucharest este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din București, dotată cu echipamente de ultimă generație, eficiente energetic, care asigură un grad maxim de confort pentru utilizatorii clădirii. Green Court a devenit foarte rapid una dintre clădirile care oferă cele mai generoase spații de lucru, elegante și confortabile.