Presă
23.09.2003

ANIAP

În perioada 5-7 septembrie, la Eforie Nord – Complexul Europa, s-au desfășurat lucrările conferinței anuale ANIAP. Tema acestui an au reprezentat-o SISTEMELE INFORMATICE INTEGRATE, componentele și securitatea acestora.
Eveniment dedicat exclusiv soluțiilor pentru administrația publică, conferința anuală ANIAP a demonstrat că administrația publică implementează conceptul de e-Administrație iar scopul major al tuturor realizărilor în acest domeniu o reprezintă cetățeanul și servirea acestuia într-o manieră modernă, eficientă și transparentă.


 


Datorită complexității serviciilor pe care trebuie să le ofere cetățenilor și agenților economici, pe toate nivelele sale de organizare – centrală si locală, implementarea sistemelor informatice în administrația publică este o necesitate iar interdependența informaționala între componente impune soluții integrate.
Comparativ cu ediția anului trecut, toți partenerii au înțeles că prezentarea soluțiilor sau a proiectelor, lansate la nivel de „slide-uri „ nu mai este acceptată de membrii ANIAP și în acest sens au demonstrat real aplicațiile implementate, fapt ce a conferit evenimentului o notă de profesionalism foarte ridicată.


 


S-au realizat demonstrații de aplicații pe Internet, comunicații de voce-date la distanță, atacuri cibernetice și semnare electronică de documente în mod real, fapt ce concluzionează că evenimentul este net superior, din punct de vedere al calității profesionale, tuturor evenimentelor ANIAP anterioare.
Felicităm toți partenerii ANIAP din această conferință pentru susținerea la un nivel atât de exigent a soluțiilor și le urăm succes în viitoarele implementări din administrația publică.
In cadrul clasamentului evaluarilor realizate asupra prezentarilor din cadrul conferintei ANIAP, firma UTI Systems a ocupat un binemeritat loc doi.