Presă
01.10.2003

Prezență KTrack la Salonul Internațional Auto București, ediția 2003

SIAB 2003

În perioada 26 septembrie –  05 octombrie 2003 se desfășoară la complexul ROMAERO Băneasa, Salonul Internațional Auto București, organizat de APIA România, având participanți renumiți importatori și producători naționali și internaționali.

KTrack este prezent la SIAB cu sistemul de localizare și monitorizare – VTS 02, în cadrul standurilor OMA ALARM și CONNEX, ambele aflate în hala H 109.

Sistemul KTrack VTS-02 este destinat monitorizării oricărui tip de vehicul (pe căi rutiere, navale sau feroviare ), având diverse aplicații: monitorizarea transporturilor speciale (de valori, ambulanță / poliție / pompieri / pasageri), monitorizarea flotelor pentru un mai bun management sau pentru diminuarea riscului de furt al autovehiculelor.

Utilizând  tehnologie concepută și realizată în întregime în România, atât din punct de vedere software cât și hardware, VTS 02 avea la bază până acum, ca mod de comunicare între dispecerat și unitățile mobile, doar sistemul de mesaje scurte (SMS)  și  canalele de date (Full Data Channel).

Sistemul de localizare și monitorizare VTS 02, prezentat în variantele Antifurt și Management de Flote, vine anul acesta la SIAB cu noutăți legate de modul de comunicație.

Din acest an VTS 02 a implementat și comunicația GPRS, soluție deja folosită de către unii dintre beneficiarii noștri, și prezentată cu succes la ediția din acest an a SIAB. Acest mod de comunicație, cu un înalt grad  de securitate,  a aparut ca o evoluție firească a VTS 02, oferind multe facilități administratorilor de flote – vizualizare în timp real a pozițiilor unităților mobile,  generarea de rapoarte tabelare și redarea în mod grafic a traseelor parcurse de catre unitățile mobile, posibilitatea monitorizării de către orice utilizator a propriilor unități mobile  prin intermediul internetului. Pentru comunicația GPRS se pot folosi oricare dintre companiile de comunicație cu tehnologie GSM.

Așadar, vă așteptăm la Salonul Internațional Auto București, în hala H 109.

Echipa KTrack