Presă
17.12.2014
De Crăciun, alături de cei fără de ajutor

De Crăciun, alături de cei fără de ajutor

An de an, de Sărbători, Fundația UTI este alături de membrii dezavantajați ai comunității, oferindu-le ajutor financiar, bunuri necesare sau asistență. Anul acesta, ne-am reîntors cu drag la copiii de la școala gimnazială din Gorbănești, județul Botoșani, unde învață 46 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani. Pentru ei, Moș Crăciun a pregătit multe cadouri, hainuțe de iarnă, încălțăminte, dar și dulciuri pe placul lor.

Nu am uitat nici de bunii noștri prieteni de la Centrul de îngrijiri paliative Sfântul Nectarie din București, cărora Fundația UTI le-a oferit ajutor financiar pentru achiziția unui soft medical pentru administrarea eficientă a fișelor medicale ale bătrânilor internați în acest centru.

Fundaţia UTI se implică în campanii de binefacere destinate persoanelor nevoiașe și dezvoltă proiecte sociale, culturale și educative în comunitățile din care face parte. O mare parte dintre acțiunile Fundației se îndreaptă către susținerea angajaților companiei UTI Grup, care se confruntă cu probleme sociale și medicale deosebit de grave, din dorința de a fi solidari cu ei în încercările dificile prin care trec și de a-i ajuta să le depășească. De asemenea, Fundația UTI încurajează și promovează respectul și dragostea față de animale și se implică permanent în acțiuni de sprijin al câinilor fără stăpân, pe cont propriu sau oferind suport asociațiilor de protecția animalelor.