Presă
07.10.2014

Primăria Muncipiului București recunoaște contribuția proiectului Netcity la dezvoltarea capitalei

Primăria Municipiului București a transmis companiei Netcity Telecom o diplomă prin care confirmă contribuția importantă a proiectului Netcity la dezvoltarea și modernizarea capitalei.

Rețeaua Netcity este unul dintre proiectele de importanță majoră pentru București cu care UTI se mândrește și care, dincolo de crearea unui cadru tehnic adecvat nevoiilor operatorilor, oferă cetățenilor posibilitatea de a-și alege furnizorul de servicii dorit și avantajul de a locui într-un oraș modern, eliberat de cablurile aeriene și aliniat cerințelor de urbansim și calitate a vieții într-o capitală europeană și contribuie la bugetul local.

Proiectul Netcity este unul dintre cele mai ambițioase și utile proiecte comunitare ale Capitalei și una dintre cele mai mari investiții private din București.

Inceput în anul 2008, Netcity are caracter inovativ, obiectivul său principal fiind îmbunătățirea vieții comunității prin plasarea reţelelor de comunicaţii electronice din spaţiul aerian în spaţii subterane, special amenajate. Prima etapă a proiectului a fost finalizată în anul 2013.