Presă
01.11.2006

UTI a participat la ediția de anul acesta a Târgului de cariere “Angajatori de Top”

UTI a participat la ediția de anul acesta a Târgului de cariere “Angajatori de Top”, prin Divizia Tehnologia Informației și Comunicații și Divizia de Sisteme de Securitate și Militare. Evenimentul, organizat de Agenția de Resurse Umane “Catalyst”, a avut loc în perioada 27-28 octombrie 2006, la Sala Palatului.

Candidații au putut afla informații despre companie și au beneficiat de întâlniri cu specialiștii UTI în resurse umane. De asemenea, acestia au avut oportunitatea de a aplica pentru pozițiile vacante. Pozițiile pe care compania le-a avut disponibile au vizat atât domeniul tehnic (ingineri, programatori, analiști de business), cât și pe cel de business (vânzări, marketing, project management).

Participarea la un asemenea eveniment dedicat întâlnirii cu tinerii profesioniști oferă avantaje atât companiei, cât și tinerilor, deopotrivă: în primul rand, crearea unui cadru mai puțin formal dedicat dialogului cu participanții, apropierea de aceștia, de așteptările lor, prezentarea unitară a ofertei de joburi a companiei la momentul organizării târgului, precum și posibilitatea consilierii tinerilor în carieră de către specialiștii HR ai UTI.

Programul de recrutare a celor mai buni specialiști în domeniu și a celor mai talentați tineri, corelat cu programul de motivare și retenție a angajaților performanți, sunt câteva dintre politicile UTI de resurse umane menite să conducă la dezvoltarea organizațională, într-un mediu dinamic și puternic concurențial.

În cursul anului 2006, UTI a mai participat, alături de companii de top din domeniul IT&C, la târguri de profil precum: Arenele Carierei, LSAC – Liga Studenților în Automatică și Calculatoare, FORUM, și la alte proiecte destinate studenților, cum ar fi Programul “Stagii pe bune” sau a dezvoltat colaborări pentru realizarea proiectelor de diplomă.

UTI încurajează recrutarea tinerilor specialiști, în scopul formării și menținerii lor într-un cadru organizațional propice pentru dezvoltarea carierei. În acest sens au fost inițiate programele de formare a studenților (“Student UTI”) și de atragere a studenților cu burse de merit pentru integrare în companie (“Bursier UTI”).

UTI este o companie de înaltă tehnologie, care oferă soluții inovatoare pentru societate. Reputat integrator de sisteme, UTI furnizează soluții complexe la cheie, dar și produse și servicii dedicate diverselor segmente de business de pe piața locală și cea internațională. UTI s-a remarcat în cei 16 ani de activitate ca un partener de încredere, având expertiză în toate etapele necesare dezvoltării, implementării și întreținerii proiectelor complexe: consultanță, concepție, implementare, exploatare și mentenanță. UTI continuă să pună un mare accent pe inovare, una dintre resursele cheie ale companiei fiind resursa umană.