Presă
25.09.2014
UTI prezintă la expoziția Print&Sign cea mai rapidă imprimantă 3D

UTI prezintă la expoziția Print&Sign cea mai rapidă imprimantă 3D

În cadrul expoziției Print&Sign, organizată la Romexpo în perioada 24-27 septembrie, UTI le pune la dispoziție clienților săi cea mai rapidă imprimantă 3D – Z 650, care utilizează tehnologie de printare cu pulbere și liant.

Cu ajutorul acesteia, specialiștii din arhitectură, constructii, inginerie, design industrial sau industria auto pot studia cu atenție conceptele propuse și implicațiile lor pentru a lua în scurt timp cele mai bune decizii în vederea întâlnirilor cu clienții sau lansărilor pe piață de produse noi.

Imprimanta Z 650 permite realizarea de proiecte diverse, de complexitate variabilă, piese sau părți componente ale unor ansambluri sau subsisteme.

Piesele sunt realizate pe baza unui proiect digital 3D, printr-un proces care utilizează o pulbere de ghips și un liant în cinci nuanțe, ceea ce permite obținerea de multiple combinații de culori.

Avantajele serviciilor de printare 3D oferite de UTI sunt: timp scurt de executie , acuratețe mare a texturilor și a detaliilor, costuri scăzute, calitate deosebită a culorilor și o paletă variată de nuanțe, posibilitate de impregnare în parafină și uscare în cuptor pentru obținerea unor suprafețe netede și fidele proiectului digital, posibilitate de tipărire a mai multor obiecte simultan, rezistență crescută a produselor imprimate la teste funcționale.

Pentru mai multe detalii vă rugam să accesați site-ul www.3d-printing.ro și să vizitați standul nostru de la Romexpo, nr. 02, amplasat in pavilionul central.