Presă
08.12.2003
UTI Retail Solutions S.R.L. instalează sisteme antifurt și supraveghere video în Carrefour Colentina și Metro Berceni

UTI Retail Solutions S.R.L. instalează sisteme antifurt și supraveghere video în Carrefour Colentina și Metro Berceni

Carrefour Colentina a acceptat oferta UTI Retail Solutions pentru instalarea sistemelor antifurt, supraveghere video și case de bani. Acesta este al treilea magazin Carrefour echipat de UTI Retail.

Compania Metro Cash& Carry, parte a grupului german Metro, a deschis joi, 4 decembrie 2003, în București, cel de-al 19-lea magazin din rețeaua pe care și-a dezvoltat-o pe piața românească, în urma unei investiții de 15 milioane euro, informează un comunicat al companiei.

Centrul comercial este situat în cartierul Berceni, fiind al patrulea din București, după cele din Otopeni, Militari și Voluntari. Magazinul, în care sunt comercializate peste 15.000 articole alimentare și nealimentare, are o suprafață de 8.500 mp și o parcare cu 460 locuri. În plus, unitatea a creat 270 noi locuri de muncă directe. Acesta este și pentru UTI Retail Solutions cel de-al 19-lea magazin în care s-au instalat sisteme de protecție antifurt și supraveghere video, cuprinzând elemente de ultimă generație produse de compania americană Tyco.