Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii
01.01.2002

VTS ExpoSecurity 2002

UTI Grup lansează la Expo Security 2002 un nou echipament de localizare și monitorizare a vehiculelor, care asigură protecția anti-furt și managementul flotelor. 

Lansat sub marca KTrack, cu ocazia Expo Security 2002, echipamentul de localizare și monitorizare a vehiculelor produs de firma UTI este acum disponibil la un preț de 800 USD (fără TVA). Echipamentul este conceput și produs în totalitate în România.

Sistemul are două aplicații de bază: antifurt (pentru diminuarea riscului de furt total al autovehiculului) și management de flote (pentru logistică și reducerea costurilor operaționale ale unei flote de mașini).

Funcția  antifurt garantează confidențialitate maximă clientului, deoarece urmărirea sau aflarea poziției unui vehicul nu este posibilă decât la cererea posesorului sau în urma declanșării unei alarme. La sfârșit de lună, dispeceratul KTrack emite un raport conținând toate SMS-urile prin care se transmit comenzi echipamentului de pe mașină. Acesta poate fi comparat cu factura Connex, aferentă numărului GSM montat pe echipament, care este transmisă direct posesorului.

Echipamentul nu afectează în nici un fel funcționarea autoturismului și poate fi montat cu orice tip de alarmă. În scurt timp va fi posibilă localizarea autovehiculului personal direct de către client pe site-ul www.ktrack.ro , aflat acum în construcție. Pentru funcția de management al flotelor, sistemul oferit de KTrack poate fi configurat, de la caz la caz, pentru a satisface nevoile tipice fiecărui client. Această aplicație a fost concepută pentru a reduce costurile de operare ale unei companii cu o flotă de mașini precum și pentru a realiza funcții de logistică.

Echipamentul generează o foaie de parcurs pentru fiecare vehicul, cu informații despre traseu (km efectuați în oraș, km efectuați în afara orașului).
Echipamentul poate fi setat să înregistreze poziții și evenimente (alimentare cu carburant, opriri, încălzirea camerei frigorifice – în cazul transportului de produse perisabile) la orice interval de timp. Aceste poziții și evenimente pot fi transmise în timp real sau la sfârșitul cursei/zilei/săptămânii/lunii etc.

Această aplicație de management de flote este benefică în special firmelor transportatoare și firmelor de distribuție.