Presă
23.08.2019

UTI Grup și UTI Facility Management vor participa la construcția terminalului de pasageri al Aeroportului Brașov-Ghimbav

Asocierea Bog’Art SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA a fost desemnată câștigătoarea licitației publice organizate de Consiliul Județean Brașov  pentru construcția terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav și a semnat contractul de execuție a lucrărilor. Aerogara va fi realizată pe trei niveluri, cu o arie desfăşurată de 11.780 mp și se află la 12 km de Brașov. Valoarea proiectului este de 145.581.179,94 de lei cu TVA. În momentul finalizării acestui obiectiv, acesta va deservi mai multe județe – Brașov, Covasna și Harghita – contribuind la dezvoltarea economică a regiunii.

În cadrul acestui proiect, UTI, prin cele două companii ale Grupului, va realiza proiectarea și execuția instalațiilor electrice, sanitare, de termoventilație, de stingere la incendiu și aferente transportului local al pasagerilor (lifturi și scări rulante), va asigura dotările funcționale ale terminalului și elementele de signalistică. De asemenea, specialiștii noștri vor proiecta și realiza lucrările de curenți slabi, instalațiile pentru benzi bagaje și vor integra echipamente de scanare cu raze X.

De peste 23 de ani, UTI oferă soluții de ultimă generație și servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru aeroporturile din România și din regiune, fiind unul dintre principalii furnizori de tehnologie pentru terminale de pasageri și infrastructură aeroportuară.